OlÍva világ

a természet csodája az egészséges életért

100% ORGANIKUS

Termékeink mindegyike organikus, vagy biogazdálkodásból származik. Olívaolajaink olyan családi gazdaságokból származnak, ahol fontosnak tartják a fenntartható gazdálkodást.

100% TERMELŐTŐL

A méltányos kereskedelem elveit követve szerezzük be termékeinket közvetlenül a termelőktől. Az általunk forgalmazott termékek egyenesen az Isztriai-félszigetről érkeznek meg Hozzád!

100% MINŐSÍTETT

Termelőink mindegyike a Flos Olei által minősített. A Flos Olei az olívaolaj termelők Bibliája, a minőség garanciája.

Horvátországból, szeretettel

Az Isztriai-félsziget családi gazdaságaiban előállított prémium minőségű olívaolajainkat kínáljuk azoknak, akik adnak arra, hogy a legmagasabb minőségű alapanyagokat használják fel az ételeik elkészítéséhez.

Olajainkat olyan gazdák készítik, akik hatalmas hozzáértéssel, szívvel-lélekkel gondozzák egész évben az olajfáikat, hogy az októberi szüret idején olyan gyümölcs kerüljön a malmokba, amelyből kiváló minnőségű olaj születhet.

Az itt készülő csodálatos olajakat a világ legnagyobb olívaolaj minősítője, a Flos Olei is elismerte azzal, hogy nem csupán egy-egy termelő által előállított olajat emelt ki, hanem 2016-ban ez a termőhely kapta “a világ legjobb olívaolaj termelő területe” hatalmas elismerését.

Ma már ki ne ismerné a mediterrán étrend egyik alappillérét, az olívaolaj jótékony élettani hatásait?

Az olívaolaj egy elixír.

Frissesség, mindenek előtt!

Erre különösen ügyelünk!

Az olívaolajnak, mint a legtöbb élelmiszeripari terméknek is van szavatossági ideje, amíg teljes mértékben megőrzi a frissességét és a zamatát.

Különösen ügyelünk arra, hogy csak mindig teljes értékű olaj kerülhessen vásárlóink polcára.

Ha kérdésed van a termékeinket illetően,

Mihez használhatod?

Ne aggódj, ha nincs ötleted, milyen új és izgalmas módon tudnád felhasználni a termékeinket.

Időről-időre küldök Neked válogatott recepteket és érdekességeket a blogból, amelyek segítségével szórakozva próbálhatsz ki új és érdekes ételeket!

Olíva Világ Blog

Érdekességek és receptek (nem csak) az olíva világából

A salátán túl…

Nóri gomolyatúrója és a Sangreal. Beszerzőkörútjaim alkalmával mindig megkérdezem a termelőket, hogy ők milyen ételekhez használják az olíva olajat? Rengetegféleképpen, általában ez a válasz és csak sorolják és sorolják, mint Gombóc Artúr a csokoládé fajtákat. Ezért...

Hogyan kóstoljunk olivaolajat?

Olívaolaj kóstolása Ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, hogy egy olívaolaj minőségi termék-e vagy sem, érdemes tisztában lenni azzal, hogy miről ismerhetjük fel az igazán jó olívaolajat. A hivatalos kóstolások mind vakon történnek, hogy az olaj színe ne...

Gyakran Intézett Kérdések

Mielőtt kapcsolatba lépsz Velem, böngészd át a GyIK-ot!

Mi az a Flos Olei?

Az általunk forgalmazott olívaolaj termelők mindegyike a Flos Olei által minősített. A Flos Olei egy kiadvány, amiben a világ legjobb extra szűz olívaolajait minősítik. Minden évben kiadják angol és olasz nyelven, a 2018. évi volt a kilencedik.

A kiadvány célja, hogy a világ termelői és a világ olívaolaj használói egyaránt képet alkothassanak arról, hogy a mely olívaolaj termelő régiókban milyen minőségű munka folyik.

A kötetben található a világ legjobb 500 olívaolaja, melyeket egy száz pontos rendszerben minősítenek a tesztelők különböző szempontok alapján.

A termékek mellett látott pontokat a Flos Olei alapján így értelmezheted:

  • 80-84 jó
  • 85-89 nagyon jó
  • 90-94 kiváló
  • 95-100 igazán kiváló.
Szállítás, avagy hogyan kapom meg a vásárolt olajakat?

A megvásárolt termékeket gondosan becsomagoljuk, hogy a szállítás során ne eshessen kár az üvegekben, majd átadjuk a Foxpostnak.

A szállítási díj attól függően alakul, hogy a kiszállítást csomagautomatába vagy házhoz kérted.

A csomagautomatába történő szállítás 25 kg-ig mérettől függetlenül egységáras, csomagonként 699 Ft.

A házhozszállítás díját az szabja meg, hogy mekkora a csomagod mérete. Kisebb csomagok esetén 1249 Ft, nagyobb csomagoknál pedig 1590 Ft a szállítási költség, ami kiegészül egy törékeny áru kezelési díjjal (190 Ft), hogy a csomagod még nagyobb biztonságban érkezhessen meg hozzád.

Ha utánvéttel kérted kézbesíteni a csomagod, akkor mindkét esetben 126 Ft utánvétkezelési díjat számolunk fel.

Mit jelent a BARION™, hogyan történik vele a fizetés?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára.

Kapcsolat

Ha kérdésed van a webshoppal, a szállítással, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, itt tudsz velem kapcsolatba lépni.

Email Címem

hello@olivavilag.hu

Hívj fel

+36 30 359 0882

 

Postacímem

2458, Kulcs, Petőfi utca 17.

 

 

Olivavilag.hu

oliva világ logó

Az olivavilag.hu célja, hogy megismertesse a látogatókkal a 100%-os olivaolaj pozitív élettani hatásait és felhasználását.

Bankkártyás fizetés

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt.biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Adatvédelem

A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. Bővebben: adatkezelési tájékoztató