Kapcsolat

Ha kérdésed van,

Ezen elérhetőségek valamelyikén mindig megtalálsz. Igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni a kérdésedre!

Email cím

hello@olivavilag.hu

Telefon

+36 30 359 0882

Látogass meg

2458 Kulcs Petőfi utca 17.

Üzenj nekem:

Gyakran Intézett Kérdések

Mielőtt kapcsolatba lépsz Velem, böngészd át a GyIK-ot!

Mi az a Flos Olei?

Az általunk forgalmazott olívaolaj termelők mindegyike a Flos Olei által minősített. A Flos Olei egy kiadvány, amiben a világ legjobb extra szűz olívaolajait minősítik. Minden évben kiadják angol és olasz nyelven, a 2018. évi volt a kilencedik.

A kiadvány célja, hogy a világ termelői és a világ olívaolaj használói egyaránt képet alkothassanak arról, hogy a mely olívaolaj termelő régiókban milyen minőségű munka folyik.

A kötetben található a világ legjobb 500 olívaolaja, melyeket egy száz pontos rendszerben minősítenek a tesztelők különböző szempontok alapján.

A termékek mellett látott pontokat a Flos Olei alapján így értelmezheted:

  • 80-84 jó
  • 85-89 nagyon jó
  • 90-94 kiváló
  • 95-100 igazán kiváló.
Szállítás, avagy hogyan kapom meg a vásárolt olajakat?

A megvásárolt termékeket gondosan becsomagoljuk, hogy a szállítás során ne eshessen kár az üvegekben, majd átadjuk a Foxpostnak.

A szállítási díj attól függően alakul, hogy a kiszállítást csomagautomatába vagy házhoz kérted.

A csomagautomatába történő szállítás 25 kg-ig mérettől függetlenül egységáras, csomagonként 699 Ft.

A házhozszállítás díját az szabja meg, hogy mekkora a csomagod mérete. Kisebb csomagok esetén 1249 Ft, nagyobb csomagoknál pedig 1590 Ft a szállítási költség, ami kiegészül egy törékeny áru kezelési díjjal (190 Ft), hogy a csomagod még nagyobb biztonságban érkezhessen meg hozzád.

Ha utánvéttel kérted kézbesíteni a csomagod, akkor mindkét esetben 126 Ft utánvétkezelési díjat számolunk fel.

Mit jelent a BARION™, hogyan történik vele a fizetés?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára.